Honning fra Barbarella, Sicilia

Honning fra Apicoltura Cazzola, Italia.

''Do not change what nature has already produced in a perfect way''

Dette er slagordet til de to brødrene Fabrizio og Pier Paolo Cazzola som startet med 3 bikuber hjemme på gården i Bologna for å hjelpe til med pollineringen i familiens hage. Familie og venner satte stor pris på honningen og etter 20 år har brødrene nå ca. 400 bikuber som er utplassert over et stort område i nord og midt-Italia.

Nomadelivet til de flittige biene fører til produksjon av flere ulike typer honning, alt etter hvor brødrene velger å plassere kubene. All honningen som sankes blir behandlet med stor respekt for bienes iherdige arbeid. Vi hverken varmer opp, pasteuriserer eller blander de forskjellige honning typene, forsikrer brødrene. All vår honning er naturlig, rå og med alle næringsstoffer intakt.

Honning fra HELT

HELT Honey er grunnlagt av Anthony Lee. Anthony ser viktigheten ved å plassere bikubene i riktig landskap, legge god tid i arbeidet, og behandle både biene og honningen med respekt. På den måten får HELT Honey den kvaliteten den er kjent for i dag.