Rj's

Kanskje verdens beste lakris? 
Foreløpig ingen protester når kundene får smake RJ's myke og søte lakris!


RJ's er kjent for sin nydelige lakris selv om hele 70 % av produksjonen selges på New Zealand. Lakrisen er myk og søt og inneholder riskli-olje som er rik på omega 3, vitamin E og antioksidanter og er helt fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Lakrisen kommer i poser à 200g og i logs (stenger) med og uten fyll.

Lakris fra Almaregården, Sverige.

Almaregårdens lakris er laget av naturlige råvarer og smaksatt med lakrisrot fra Iran, som går for å være best i verden. Lakrisen er et helt vegetabilsk produkt, da den ikke inneholder gelatin og er laget etter gamle oppskrifter på Söderslätt i Skåne. I tillegg har de laget to godbiter for de som ikke er så glad i lakris, Gammeldags Violblomma og Kola. Lakrispengar og Gammeldags Violblomma er glutenfrie. 

Beech's Fine Chocolates

Beech Fine Chocolates er en familieeid britisk konfekt og sjokoladeprodusent med nesten 100 års erfaring. Naturlige ingredienser og tradisjonelle teknikker tas i brukt for å produsere lekre trøfler, "thins" og mints av høy kvalitet.

All you need is Love & Chocolate (trøfler)

Chocolate "Thins" (pletter)

After Dinner Selection (mints)

Nydelig Fudge fra Hawkshead Relish!

Nydelige trøfler fra La Praline i små flotte forpakninger!

La Praline er kjent over hele Skandinavia for sine trøfler. De er en liten familiebedrift med fokus på kvalitet, miljø og lokale råvarer. Normalt ser man disse som store 250g bokser, men vi har fått muligheten til å importere deres Swedish Collection som består av de samme gode trøflene vi alle kjenner, men i litt mindre forpakninger(100g).

Aalborg Chokoladen

Håndlagde, myke og smakfulle karamellstenger fra Spikarö, Sverige.

Honning Drops fra Apicoltura Cazzola, Italia.

I tillegg til den rene honningen produserer Cazzola-familie ''Honey Goodies'', nydelige honning drops med naturlige smakstilsetninger, propolis og bidronning gèle. Søte og gode som drops skal være!

Slikkepinner