Balsamico er en eddik laget av innkokt ugjæret druemost med historisk opprinnelse i den italienske byen Modena. Den kjennetegnes av sin mørkt brunrøde farge og sin søtsyrlige smak. Den særpregede aromaen og smaken og den høye prisen gjør at balsamico ofte brukes som smakstilsetning i små mengder, heller enn for konservering og matlaging slik som annen eddik. Tradisjonelt tilvirkes den under en omstendelig prosess der gjæringen av den innkokte druemosten skjer langsomt i fat av tre i minst 12 år.
AcetoModena dyrker druetypene Trebbiano og Lambrusco. I tillegg til den tradisjonelle balsamicoen (min 12-25 år), produserer de også en rekke andre produkter basert på den tradisjonelle balsamicoen.
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P 25år
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P 12år
Balsamico 6år
Balsamico
Hvit Balsamico
Balsamico med Granateple
Balsamico med Fiken
Balsamico med Bjørnebær