AcetoModena har en kjærligheten til landet som omgir dem. De dyrker med lidenskap og dedikasjon. Det er hektar med vinranker av Lambrusco- og Trebbiano-druer rundt gården. Acetomodena er først og femst et jordbrukssamfunn. De som jobber der kjenner marken, og hva den kan gi. Og de vet å ikke utnytte den, men behandle den med respekt og lidenskap. Derfor har produktene som kommer herfra en spesiell karakter, og oser av kvalitet og autentisitet - The Elixir of slowness
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P.
Utelukkende kokt druemost av Trebbiano og Lambrusco druer fra provinsen Modena. Langsom gjæring og lang lagring i fat av ulike edeltrær er den eneste prosessen som muliggjør den unike tradisjonelle balsamicoeddiken. Kun på denne måten, under strenge reguleringer, blir de anerkjent som P.D.O. produkter (Protected Denomination of Origin) også kjent som D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta) på italiensk.
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P. 25 år
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P. 12 år
Condimenti Gran Riserva
Gran Riserva produktene baserer seg utelukkende på kokt druemost slik som i D.O.P. produksjonen, men beveger seg utenfor de tradisjonelle emballasje, lagring og størrelses kriteriene og er derfor ikke sertifisert på samme måte. Her får man skyhøy kvalitet, til en bedre pris enn de tradisjonelle D.O.P. produktene. Sublime er lagret i 12år, og Supremo i opp til 11år.
Condimento Gran Riserva Sublime 12 år
Condimento Gran Riserva Supremo
Condimento Gran Riserva Supremo
IGP
Aceto Balsamico di Modena IGP er alle produsert med kokt druemost og vineddik. Her varierer balsamicoens tykkelse relativt til de respektive ingrediensenes mengde-forhold. Lagret i ulik tid og ulike fat av edeltre. Syreinnholde må være høyere en 6% i følge P.G.I. (Protected geographical indication) reguleringene, I.G.P. (Indicazione Geografica Protetta) på italiensk.
Condimenti alla Frutta
Condimenti alla Frutta er alle produsert med IGP Oro balsamicoeddik fra Modena samt naturlige fruktjuser/honning og aromaer. Skapt for å forsterke og stimulere kreativitet og nye kombinasjoner i matlaging og baking.
Condimento Miele (honning)
Condimento Fico (fiken)
Condimento Pera (pære)
Condimenti Bianchi
Condimenti Bianchi er alle produsert med druemost av hvite druer samt hvitvinseddik fra Modena. Skapt for å ivareta balsamico smaken, uten å endre fargen på rettene. Ideel i vinaigretter og sauser og som tilbehør på grønnsaker, rødt/hvit kjøtt og fisk.
Condimento Bianco Speciale
Condimento Bianco Senape (sennep)
Condimento Bianco Aglio Nero (sort hvitløk)
Crema
Crema er laget av kokt druemost, vineddik, 38% IGP balsamicoeddik og tilsatt stivelse for å gjøre den tykkere i konsistensen da den ikke er lagret på samme måte. Dette gjør den tyktflytende og godt balansert og gir retten et smaksløft og en kreativ dekorativ touch til en rimeligere pris.