Mariager Saltcenter

Mariager har i samarbeid med en spesialist på feltet utviklet en ny emballasje i gjenvunnet plast som gjør at de nå leverer alle variantene i en moderne og bærekraftig forpakning som produseres lokalt ved saltcenteret.

Allerede i middelalderen ble saltvann sydet i sydehytter slik som den de bruker i Mariager fjorden. Sydingen foregår for hånd i store jernkar hvor saltholdig vann sydes under åpen ild så kun salkrystallene ligger igjen. Dette saltet blir så basis for Mariager Saltcenter's mange nydelige kryddersalt! 

- Urtesalt
- Hvitløkspeppersalt
- Rotfruktsalt
- Pommesfritessalt
- Chilisalt
- Kyllingsalt
- Grill-Steak Salt
- Chipotlesalt
- Sitronsalt
- Pastasalt
- Rosmarinsalt
- Løkmix Salt
- Soppsalt
- Olivensalt 
- Fiskesalt

Puk's Delikatesser, Bornholm.

Familiedrevet bedrift på Bornholm som håndlager specialiteter etter gamle tradisjoner. Pesto, Sennep og Krydderblandinger helt uten tilsettningstoffer som er også fri for gluten og melkeprodukter.

Condimento per pasta/bruschetta - Krydder til pasta/bruschetta - Casale Paradiso, Italia.

Kverner med Krydder og Salt - Casale Paradiso, Italia.

Sicilianske Saltkverner

Salt hentet fra WWF beskyttede naturreservat ved Trapani på Sicilia. Det er vernede dyr og fugler i området, noe som gjør at maskiner og biler er forbudt. Dermed blir saltet laget på samme måte som for 3000 år siden i store saltvanns bassenger og det inneholder ingen kjemiske, konserverings eller antiklumpnings stoffer/middler. 

Curry Powder

lagt til handlevogn